úterý 24. září 2019

Povídka - Pravda o reinkarnaci na jiný svět


Isekai Tensei no Shinjitsu ~Kami Shiten~

~ Rozšiřujeme kolekci "isekai" povídek. Aneb jak to doopravdy je s těmi přesuny na jiný svět? ~

„Dobrá, takže jsi s tímhle privilegiem spokojený? Takže, takže, šťastnou cestu~”

Po těchto mých slovech se člověk přede mnou se spokojenou tváří reinkarnoval na jiný svět.

Vypadalo to, že reinkarnace na jiné světy byla u lidí v poslední době oblíbená. Konkrétně řečeno bylo v módě žít na jiném světě, jak se člověku zlíbí, s pomocí moci a schopností, co dostali od Bohů jako my.

Uvědomil jsem si to před několika lety. Ten den jsem udělal malou chybičku při operaci s osudem a nakonec jsem nechal zemřít chlapce, který ještě neměl zemřít. Upřímně řečeno by se na mě, na Boha, nikdo nenaštval, že jsem udělal chybu, která zabila jednoho člověka, ale cítil jsem se trochu provinile, a tak jsem se s tím chlapcem setkal, abych se omluvil.

„Omylem jsem tě nechal zemřít. Promiň.”

Když jsem řekl tohle, chlapec odpověděl: „Přestaň si ze mě utahovat. Cos to provedl? Přijmi za to zodpovědnost.”

Neustále brblal. Byla to nehoda, ke které nedošlo několik stovek let. I když lidé měli v posvátné úctě padnout na zem, když se bůh omlouval. I když se bůh omluvil, bylo nečekané, že padla slova jako „neodpustitelné”, takže jsem byl upřímně celkem šokovaný. Byl jsem šokovaný, ale byl jsem Elita, takže mě napadlo, že bych rozptýlil duši toho chlapce, ale...

„Pokud už nejde můj život obnovit, aspoň mě převtěl na jiný svět. Samozřejmě vybaveného schopnostmi.”

Vyřkl tak nevyzpytatelný nápad. To byla příležitost, kdy jsem se dozvěděl o reinkarnaci na jiném světě.

Když jsem se zeptal: „Reinkarnace na jiném světě? Schopnosti?”, chlapec mi hladce řekl o [Vzorcích]. Hned poté, co jsem si to vyslechl, mě omráčila ta absurdnost. Ale nedalo se tohle na něco využít? Jak jsem o tom přemýšlel, výsledek...

Začal jsem podnikání s [Učebními materiály na pozorování lidstva ~díl: jiný svět].

Kdybych to měl vysvětlit lidským způsobem, co se dá snadno pochopit, bylo to něco jako chovatelská sada pro lidstvo. V dnešní době jsou lidé arogantní. Nemají žádné povinnosti. Jejich myšlenky na Bohy upadají. Já, jenž dohlížel nad osudy lidí, si toho do teď nebyl vědom, takže si jsem jistý, že si toho nebyli vědomi ani ostatní Bohové. Překáží nám to v práci. Bylo nezbytné lidi znovu pozorovat. S takovouhle myšlenkou jsem chlapce reinkarnoval na jiný svět, jak si přál, a pozoroval jsem ho. Svůj pozorovací deník jsem předal vyšším místem v nebi a požádal jsem o několik vzorků, neboť bylo nezbytné rozšířit informace o změněné povaze lidí.

To byl začátek [Učebních materiálů na pozorování lidstva ~díl: jiný svět]. Momentálně se to používá jako učební materiály pro mladé Bohy a vydělalo mi to mírný příjem.

...Podíval jsem se na malou krabičku, co jsem měl v ruce.

Když jsem nakoukl malou dírkou na straně krabičky, viděl jsem jeden z jiných světů, o kterém lidé mluvili. Byl to jiný svět, co jsem dřív vytvořil. Svět, kam se reinkarnoval ten člověk před chvílí. Na tomto světě jeden reinkarnovaný člověk ze sebe vydal svůj první dětský křik.

Příběh toho světa teď začínal. Ten [Vzorec], o kterém chlapec mluvil, se jednoho dne rozvine. Od schopností k harému, bezpochyby se objeví špinavá, skutečná povaha moderních lidí.

Užij si to plnými doušky. Tohle jsem si myslel z hloubi srdce.

Až do dne, kdy vzdělávání skončí a kdy se učební materiály vyhodí.
-------------------------------------------

Konec



<Hlavní stránka>
veškerého jednorázového čtení

3 komentáře:

  1. ďakujem, príjemný pohľad zo strany reinkarnujúcich.

    OdpovědětVymazat
  2. Taková zajímavá jednohubka, děkuju za překlad.

    OdpovědětVymazat
  3. Pokudivu mě tento námět pobavil a myšlenka, že reinkarnace je vědecký experiment nějakého boha je zajímavá. Děkuju

    OdpovědětVymazat