čtvrtek 23. září 2021

ICDS - kapitola 181


Kapitola 181 – Moc Hrdiny (5)


Výměnou za to, že jsem podporoval vztah Walkera a Sophie, zapomněla Sophie na všechno, co jsem provedl Joshuovi Brightmanovi a s radostí podepsala Duševní úmluvu. A pak se po Walkerově jmenování stala průzkumníkem Třetí kobky. Také samozřejmě získala schopnost Joshuy Brightmana a bude místo něj jednat jako ochránce Británie. Když bude třeba, také se připojí k Revivalu jako jeho člen. Nakonec všechno dopadlo dobře.

Zatímco jsme byli na cestě do Číny, Walker vrčel, jako kdyby mi chtěl ukousnout hlavu.

„Kang Shine, ty...!”

„Měl bys být upřímnější, Walkere. Takhle to bylo nejlepší pro všechny.”

„Zaslouží si někoho lepšího!”

„Nejsi tak špatný, Walkere.”

„Vážně... jsi tak otravný!”

„Dobrá, je na čase vyrazit do Číny. Je tam spoustu lidí, s kterými se musíme vypořádat.”

Na rozdíl od Británie a Itálie, kde se Hrdinové Stínů utvořili bez vědomí jejich Strážce, byla čínská organizace Hrdinové Stínu mnohem rozšířenější a početnější. A tak bylo pravděpodobné, že do toho byl zapletený čínský Strážce. Z toho jsem měl radost. Pokud jsem mohl zničit víc věcí, bylo to více naplňující!

Jakmile jsme se dostali do letového prostoru Číny, obklíčilo nás několik stíhaček. Už jsem věděl, že na nás Čína nenahlížela příznivě. Při pohledu na to, jak na nás čínské stíhačky střílely rakety, jsem s lítostí promluvil: „Lotte, sestřel je.”

[Rozumím.]

Prohnali jsme se vším, co nám stálo v cestě. Navštívili jsme každé zázemí Hrdinů Stínu, co jsme měli na seznamu. Ten seznam dokonale vytvořila Daisy svou schopností. Přitom jsme si vzali zpět schopnosti uživatelů schopností.

Čínu to převrátilo vzhůru nohama a média mě zatracovala, ale mě to ani v nejmenším nezajímalo. Místo toho jsem Hwayě předal nezbytné informace a tak pak vyjevila všechno ohledně Hrdinů Stínu a co udělali. Svět se znovu začal třást.

Po zhruba třech hodinách řádění v Číně jsme se konečně střetli s čínským uživatelem schopností řádu SS, Xin Shaomei. K našemu překvapení jsme ji našli spát v její vile s pěknou dívkou v náručí.

Ačkoli jsme dělali celkem velký hluk, jak jsme se vypořádávali s uživateli schopností, co to zvenku strážili, Xin Shaomei a ta dívka, co vypadala jako panenka, v jejím náručí stále tvrdě spaly. Bylo mi nepříjemně z toho, že byly obě nahé, a tak jsem se otočil na Walkera a zeptal jsem se: „Walkere, proč takhle spí?”

„Nevím. Možná jsou rodina?”

Oběma nám zrudly tváře a nedokázali jsme se na ně přímo podívat.

Daisy nás pak přerušila: „Tato žena, touží po jiné že— uuup!”

Rychle jsem jí rukama zakryl pusu.

„Chápu. Nemusíš to říkat.”

„...Lidé jsou... vážně divní.”

Zdálo se, že si Daisy myslela, že nám o tom laskavě říkala, a přitom naštvaně nafoukla tváře.

Jelikož jsem s tím musel něco udělat, povolal jsem Peiku.

„Peiko, usmaž je.”

„Ty jsi ale smělý, Kang Shine!”

„Ale jsou to naši nepřátelé, ne?”

Xin Shaomei byla na seznamu Luca Bruny a ve vzpomínkách Joshuy Brightmana. A navíc většina členů Hrdinů Stínu v Číně byli přidružení k vyšším autoritám vlády. Dávalo smysl je pořádně zmlátit.

„Ty jsi vážně...”

[Obě?]

„Ach, počkej. Daisy, můžeš je pro kontrolu přečíst?”

„Nemůžu, spí.”

„Peiko, tak je nejdřív vzbuď.”

[Jo!]

Peičin blesk zbarvil místnost do zlata. Okamžitě zazněly dva výkřiky.

„Kyaak!”

„Au!”

„Obě členky Hrdinů Stínu. Potvrzeno.”

„Peiko, obě je spal.”

[Jo!]

Peika se kolem nich ovinula a vypustila strašlivý blesk. Zdálo se, že Xin Shaomei rychle pochopila, co se děje, ale jelikož ji Peika držela, nemohla nic dělat.

„H-hřmící rytíř?! Jak?!”

„Peiko.”

[Hm!]

„Kuaaaaaaaaaa!”

Ta dívka v Xin Shaomině náručí už dávno upadla do bezvědomí, zatímco Xin Shaomei ke mně zoufale vystřelila manu. Pocítil jsem silnou auru kletby, ale nepřekvapilo mě to, neboť jsem věděl, že byla mág kleteb. Ačkoli jsem nečekal, že by byla schopná to tak rychle použít, pořád to muselo přijít do kontaktu se svým cílem, aby se to aktivovalo. Jinými slovy pokud jsem se tomu vyhnul, nic mi to neudělalo.

„Proč neoslabí Peiku?”

[Pane, elementála není možné oslabit. Eit!]

„Krrrr...”

Pustili jsme Xin Shaomei až poté, co se skoro udusila. Ale její zločin byl menší než zločin Lucy Bruna nebo Joshuy Brightmana, takže jsem se rozhodl přestat. Ačkoli po zbytek života bude potřebovat podporu, alespoň bude schopná chodit o vlastní síle.

Okamžitě jsem Xin Shaomei sebral její schopnost.

A pak jsem se jí zeptal, než omdlela: „Přidala ses k Hrdinům Stínu kvůli nějaké zlovůli vůči mé osobě?”

„J-jako kdyby...! Jen jsem si chtěla získat Hwayu Mastifordovou pro vlast— Kyaaak!”

A pak jsem z ní udělal přesně to samé jako z Joshuy. Najednou jsem dostal chuť na cigaretu, i když jsem nikdy předtím nekouřil. Zdálo se, že Walker pomyslel na to samé, neboť si zapálil.

Vypustil obláček dýmu a poznamenal: „Vypadá to, že existuje mnoho podob touhy, Kang Shine...”

„Jo, zrovna dneska jsem na to taky přišel...”

Její schopnost jsem dal Walkerovi. Ačkoli byl fyzický útočník, tu její schopnost překvapivě dobře přijal. Jelikož jeho hlavní metodou útoku bylo uštědřit smrtelný úder poté, co zrušil utajení, schopnost kletby Xin Shaomei mu velmi pomůže. V tomto incidentu Čína každopádně přišla o uživatele schopností řádu SS.

Toho dne jsme Daisy, Walker a já cestovali kolem světa, abychom s pomocí čtení jejich vzpomínek pochytali členy Hrdinů Stínu. Protože jsme cestovali tak rychle, z noci se stal den a ze dne noc, jak jsme měnili lokace. V důsledku toho jsme nevěděli, kolik přesně času uplynulo.

Jak po celém světě mizeli uživatelé schopností a jejich organizace, celý svět se soustředil na mě. Dokonce se povídalo, že Revival šel po všech uživatelích schopností.

Když jsem si potvrdil, že jsme vykořenili veškeré Hrdiny Stínu, bez lítosti jsem se vrátil do Koreje. Hodil jsem Otovo tajemství do inventáře. Věděl jsem, že přinejmenším na Zemi ho už nebudu potřebovat.

Všichni, co se proti mně spikli, za své počínání draze zaplatili. Naprosto jsem je rozdrtil, vzal si jejich schopnosti a zařídil, aby pro ně bylo těžké žít normálním životem jako obyčejní lidé. Pokud by se i po tomto incidentu našli lidé, co by po mě šli, nenechal bych jim to tak snadno projít.

Oficiálně jsem ohlásil své myšlenky ohledně tohoto incidentu a odhalil své jméno. Udělal jsem prohlášení ke všem členům Strážce a Křídla svobody i k nezávislým uživatelům schopností.

„I kdybyste na mě šli všichni společně, nedokážete mě ani škrábnout. Dneska jste viděli cenu za to, když si někdo troufl se mě dotknout. Jsem nepřítel netvorů, pokořitel kobek a přítel lidstva. Dokud mě nebudete zbytečně provokovat, dokud zůstanete nepřítelem netvorů, dokud budete mít touhu zbavit se kobek, zůstanu vaším spojencem.”

Být v televizi se svou skutečnou tváří byl podivný pocit. Každopádně už to nebylo nic k smíchu. Ať už to byla televize, internet nebo rádio, uveřejňovali tam moje jméno a tvář. Byl jsem vůdce gildy Revival, netvor, co přes noc zmrzačil tři uživatele schopností řádu SS.

Ačkoli Sophie nahradila v Británii Joshuu Brightmana, Čína a Itálie přišla o své uživatele schopností řádu SS a ještě k tomu o mnoho jiných uživatelů. Ačkoli mě pravděpodobně chtěli zabít, neměli na to schopnosti. Po tomto incidentu se svět dozvěděl, co se stane, když půjdou proti mně.

Stal jsem se nedotknutelnou existencí. Oficiálně mě uznali jako nejsilnějšího na Zemi.

„Synu, máme tu dav lidí, co chtějí vstoupit do našeho doja.”

„Ignoruj je. Stejně přijímáme jenom jednoho učedníka jako dědice. Sice tomu říkáme dojo, ale vlastně je to jenom ke cvičným soubojům.”

„Mám vytvořit techniku kopí pro masové šíření? Pokud si srovnám všechno, co jsem se naučil z boje s netvory, dokážu vytvořit techniku kopí, co není určena na boj s lidmi, ale na boj s netvory.”

„Hmm, taky jsem o něčem takovém přemýšlel... Pokud také vytvoříme metodu kultivace many a rozšíříme ji, budeme moct také vytvořit druhou generaci uživatelů schopností.”

„...Chceš to zkusit?”

„To zní jako dobrý plán, otče.”

Okamžitě jsme v Obchodě v kobce koupili veškeré metody na kultivaci many a začali jsme je analyzovat. Bez ohledu na to, jak moc jsem si navýšil level Perutova okruhu, pořád to byla jedinečná technika, co se jen těžko předávala ostatním. Co se týkalo otce, ten ani neměl řádnou metodu kultivace many. V důsledku čehož jsme museli projít několik různých metod kultivací many a vybrat tu, co se bude nejsnáze učit a předávat ostatním.

Kdykoli jsme nebyli v kobce, tvrdě jsme s otcem dřeli, abychom vytvořili metodu kultivace many. Takhle to šlo týden. Ale nakonec jsme neuspěli. Jediným pozitivním výsledkem bylo, že jsme měli mnohem hlubší znalost many.

„Vypadá to, že budeme potřebovat víc času.”

„Proveďme každý svůj vlastní výzkum a později si o tom promluvíme. Teď musím jít do Beyond.”

Odešel jsem z doja a zamířil jsem k našemu domu. Už jsem si zvykl na ty neustálé upřené pohledy, kdykoli jsem vyšel ven, a snadno jsem ignoroval středoškolačky, co se ke mně hrnuly, aby mě požádaly o autogram. Ale když jsem přišel domů, stal jsem se svědkem podivné scény. Daisy byla u jídelního stolu a jedla.

„Och, jsi tu, synu?”

„Mňam, mňam.”

„Než začneš mluvit, spolkni, co máš v puse.”

„Jsi tu, Shine! Huhu.”

Byl jsem zvyklý na to, že kdykoli jsem přišel domů, zdravila mě Ludia. Přece jenom už tu nějakou dobu byla. Ale Daisy? Počkat... Poslední týden jsem měl napilno s analyzováním metod kultivace many a drilováním Pána podlaží. To Daisy celou dobu zůstávala u mě doma...?

„To ses nikdy nevrátila do kobky?”

„Mňam, mňam... vrátila. Ale jídlo tady... je mnohem lepší.”

„Vrátila ses jenom na jídlo?!”

Pomocí techniky Návrat bylo možné vzít na jiné světy průzkumníky, co přišli o svůj svět a stali se nezávislými. Jakmile do tohoto nového světa vstoupili, mohli se na něj po vstupu do kobky vrátit. Takhle Daisy chodila mezi kobkou a Zemí. Každopádně to, jak pohodlně seděla u stolu, nebylo normální. Vypadala ještě přirozeněji než Ludia!

„Koho to zajímá? Přece jenom pro nás není problém nakrmit ještě jednoho člověka. A navíc je to rozkošná dívka!”

„Dívka?”

Matko, je přinejmenším pětkrát starší než ty!

Jelikož jsem cítil, jak z Daisy sálala krvežíznivost, zůstal jsem zticha. Zdálo se, že Daisy chtěla, aby věřila, že je jí 17. Stejně jako Loretta.

„Bratře, ještě jsi nejedl, že? Připravím ti jídlo.”

„Ach, díky.”

Yua se sladce usmála a vytáhla mi židli. A pak s broukáním odešla do kuchyně. Poté, co Yua získala svou schopnost, přestala trucovat a vrátila se ke svému vzezření archanděla. Ne, poskočila o sedm úrovní a stala se serafínem! Byla tak oslňující, že jsem se na ni nemohl podívat přímo.

S pomocí své many řádu SS se Yuě během jednoho týdne podařilo vystoupat na 20. podlaží a oficiálně se stala členem gildy Revival.

Její schopnost bylo očarování. Ačkoli mohla očarovat netvory a zaútočit na ně, zatímco byli zmatení, její schopnost se nejvíce hodila na ovládání netvorů. Jinými slovy byla Krotitel od přírody. Protože se netvoři v kobce nedali zkrotit, řekl jsem jí, že jí seženu vhodného netvora, co by mohla zkrotit. Ale zapomněl jsem na to kvůli tomu svému výzkumu metod kultivací many.

Ale podle toho, co řekla během jídla, se zdálo, že se od Daisy naučila, jak používat bič. A jenom s tím se nějak popasovala.

I když její schopností bylo očarování, měla nekonečnou manu uživatele schopností řádu SS, takže bylo pochopitelné, že se jen s technikou biče dokázala prolomit na 20. podlaží. Podle Daisy měla Yua na používání biče talent.

Bič byl pro krotitele vskutku vhodný. Ale copak biče nebyly nástroje k trestu? Sadistická Yua, co používala bič! To neznělo tak špatně... Počkat, ne!

„Když už jsme u toho, měli bychom Yuě najít netvora, co by mohla zkrotit. Nemůže se na bič spoléhat donekonečna.”

„Ano, taky jsem se na to chtěla zeptat, bratře.”

„Ach, ale ještě předtím, Daisy. Posledně jsem ti zapomněl dát jednu mrtvolu.”

„Vážně?!”

Tohle bylo podruhé, co Daisy použila větu zvolací. Problýsklo jí v rudých očích. Vážně ji to muselo vzrušit, pokud nemohla počkat a pokusila se mi číst myšlenky. Suše jsem se usmál a nabral jsem si lžíci rýže.

„Jakmile dojím, pojďme do gildovního domu. Je to velké, takže to nemůžu vytáhnout tady.”

„Velké... Dobře. Akční nájezdy, na ně potřebuju velké nemrtvé.”

Zatímco Daisy jiskřilo v očích, Ludia nabručeně zamumlala: „A mě nic nedáš...”

„Co bys dělala s mrtvolou?”

„Pche.”

...Rozhodl jsem se, že brzy pro Ludii připravím nějaký dárek.

Když jsme dorazili do gildovního domu a já vytáhl Zlou královnu kudlanek, nevyloudilo to velkou reakci od Daisy, ale od Yuy.

„B-bratře, já...”

„Jo?”

„Já... mám vážně dobrý pocit!”

Vzrušeně přišla k mrtvole Zlé královny kudlanek. Chtěla si Zlou královnu kudlanek osmažit a sníst? V tom případě bych se musel Daisy omluvit. Jak jsem přemýšlel, jak to Daisy říct, následoval jsem Yuu. Ale to místo, kde se Yua zastavila, bylo pozadí Zlé královny kudlanek, kde byl přichycený vaječný vak.

„Huk! Kdy se to tak zvětšilo...? Jsou mrtvé, ne?”

„Ne, bratře, ty děti jsou živé!”

No, to rád slyším. TEDY NE! Dokázaly přežít v inventáři?

„Och, to je zajímavé.”

S tím jsem začal s aktivací Šíleného tajfunu, ale Yua zakřičela a zastavila mě: „Ne! Můžu je vychovat!”

„Ale Yuo, pokud se něco pokazí...!”

„To bude v pořádku. Ještě se nenarodily. Pořád jsou jako čistá stránka.”

Nemýlila se. Neměli bychom nenarozené děti spojovat s hříchy jejich rodičů. Pokud je Yua dokázala svou schopností dobře ovládat, vskutku by se z nich mohli stát naši spojenci. Jelikož jsme měli způsob, jak je ovládat, nebylo třeba je bez rozmyslu zabíjet.

„Yuo, pokud se bude zdá, že to nezvládneš, musíš mi říct, dobře?”

„Samozřejmě, bratře.”

Yua se usmála, řekla mi, abych se nebál, a pak svou manu vlila do vaječného vaku Zlé královny kudlanek. Vaječný vak začal okamžitě pulzovat. Roztrhl se a vylezly z něj stovky bílých kudlanek.

„Hiik.”

„Proč jsou bílé? Je to kvůli Yuině andělskému srdci?”

„Larvy, zrovna narozené.”

Co, to nemůžu ani žertovat? Samozřejmě i během toho žertování jsem byl plně připravený je kopím poslat do vzduchu. Ale mé obavy byly zbytečné. Kudlanky, co byly velké jako tele, se řadily před Yuou. Skoro jako kdyby věděly, kdo jim pomohl přijít na svět.

„Jů, všechny jsou tak roztomilé, bratře!”

„Uch, jo...”

Možná že poté, co Yua získala svou schopnost, se změnila a už nebyla tou mladší sestrou, co jsem znal. I během toho, co jsem s bledou tváří přikyvoval, vyskakovalo z vaječného vaku víc kudlanek a řadilo se před Yuou. Zdálo se, že Yua byla šťastná, neboť máchla svým bičem a zakřičela:

„Dobrá, následujte maminku! Pojďme se všichni najíst!”

[Kiiiiii!]

[Kiiiiii!]

Společně zajásalo přes tři stovky kudlanek. Přesně takhle se moje mladší sestra dostala k velení nejsilnější armády kudlanek na světě. Byl to začátek legendy Královny netvorů.
-----------------------------------------------  

Autorova poznámka:

No, to jsem já... znovu jsem přesáhl limit slov...
-----------------------------------------------

~ Sourozenci jeden jako druhý. Jeden zmasakruje celý svět, aniž by se přitom zapotil. A druhá má armádu hmyzu. ~

~ Pokud chce ještě někdo přihodit svůj zapomenutý hlas, má poslední šanci zde ~




4 komentáře: