pondělí 12. dubna 2021

ICDS - kapitola 131


Kapitola 131 – Tým Revival (5)


„Díky za pomoc, ale taky by jsme ho dokázali zabít,” odpověděla Hwaya s odfrknutím.

A mladý muž překvapeně vykřikl: „Hwaya Mastifordová, řád SS z Británie! Nemyslel jsem si, že tu budete! Rád vás poznávám. Já jsem řád SS z Ameriky, Leon Pepper!”

„J-jo.”

Ten jeho přehnaně nadšený pozdrav Hwayu popletl a ona kývla hlavou. Poslal jsem jí zprávu.

[Znáš americký řád SS?]

[Slyšela jsem, co se povídá. Vím, že americký řád SS je Afroameričan.]

Když mi Hwaya odpověděla, pozdravila se s Leonem Pepperem.

„Později můžeme pokračovat na zemi. Teď jsme uprostřed nepřátelského území.”

„Hahaha! Dobrá, takže se s nimi budeme muset rychle vypořádat! Zatím!”

Zdálo se, že tu helikoptéru pilotoval sám. Helikoptéra se otočila a odletěla. Zanedlouho se střetla s wyvernem a svižně ho vyhladila svým kulometem. Bylo to vskutku okouzlující.

„Co to je?!”

„To je jeho schopnost. Myslím, že to byla Kontrola předmětu.”

Pokud jeho schopnost k něčemu dosáhla, mohl volně ovládat jakýkoli předmět. Ten řád SS, s kterým jsme se setkali, měl vážně mocnou schopnost. Ale dosah jeho schopnosti byl prozatím bohužel jen v rámci malých vozů, pistolí a bazuk. Ale i tak to byla neuvěřitelná schopnost. Nejdůležitější na tom bylo, že předměty, co kontroloval, mohl posílit manou a dát jim tak ničivou sílu, co mohla proniknout obvykle neproniknutelnými bariérami.

Takzvaný podvod.

„Zatraceně, to je tak skvělé...”

„Neboj se, ty jsi ještě víc skvělý!”

„Jo, jeho zbraň je až moc prostá a vůbec není sofistikovaná.”

Ty dvě mě konejšily, ale jen mi kvůli tomu stoupl ten pocit soutěživosti.

„Dobrá, tak to uděláme takhle. Začněme s lovem wyvernů! Ukažme jim, že tým Revival s nikým neprohraje!”

„Aaaaaa!”

„Ach jo, muži jsou všichni děti...”

Na rozdíl od YeEuniny a Ludiiny nadšené reakce mi kvůli Hwayině chladnému pohledu bylo trochu trapně. Pak jsme každopádně začali lovit wyverny.

Upřímně řečeno, naše družina byla velmi, velmi pozoruhodná. Dokonce i beze mě, co dokázal lovit wyverny sám tím, že jsem létal, byla Hwaya útočník na dálku se skvělou palebnou silou. Poté, co Ludia získala moc Země a zesílila tím svou svatou magii, měla ohromné obranné a léčivé schopnosti. A YeEun byla mocný útočník na blízko. YeEun mohla snadno skočit na přibližující se wyverny, podříznout je a skočit zpět do helikoptéry. Její mrštné pohyby mi téměř připomínaly pavouka.

Až do oběda jsme v helikoptéře pokračovali v lovení wyvernů. Pilot pěnil po mém rozkazu řítit se na každého wyverna, co spatřil, ale po prvních pár případech se zdálo, že se mu to zalíbilo, neboť se s helikoptérou vrhal ke každému wyvernovi, co spatřil, aniž by se nás vůbec ptal. Nakonec jsme za pár hodin ulovili zhruba stovku wyvernů.

„Úžasné!”

Když jsme přistáli na oběd, čekal na nás Leon Pepper.

„Vskutku úžasné! Všichni jste v řádu SS?”

„Samozřejmě že ne. Alespoň ne oficiálně,” namítl jsem s uličnickým úsměvem. Pepper ten úsměv opětoval.

„S vámi tahle únavná mise možná konečně skončí. A dostal jsem hlášení, že se vrací i wyverni, co z kaňonu Antelope odletěli!”

„Protože jsme jich tolik zabili?”

„Ano! Vy přece jenom zabíjíte deset wyvernů na každého jednoho, co zabijí ostatní. Díky, že jste přišli do Ameriky, Hřmící rytíři, Ohnivá čarodějko a...”

„Kyak.”

Ludia se vyhnula Pepperově pohledu a skryla se mi za zády. To samé platilo o YeEun. S hořkým úsměvem jsem Pepperovi řekl: „Stydí se.”

„Huhu, dvě dívky. Jaké nadání, Hřmící rytíři. Dobrá, vždycky se s nimi můžu pozdravit později! Už jsem to řekl dřív, ale dneska večer bychom měli zajít na skleničku. Co vy na to?”

Když se zeptal, Hwaya mi okamžitě poslal zprávu.

[Nevadí to, ne? Je to naše šance spřátelit se s řádem SS z jiné země.]

[Samozřejmě, nevadí to.]

Když jsem odpověděl, Hwaya se podívala na Leona Peppera a kývla hlavou. Odpověděla: „Dobře. Děti, co nemůžou pít, můžeme nechat doma a můžeme jít jen ve třech.”

„Já nejsem dítě!”

„Taky můžu pít!”

Než abyste popíraly, co Hwaya řekla, byste si měli uvědomit, že vypadáte jako děti... Přinejmenším než tomu Hwaya také propadne. Povzdechl jsem si a uklidnil jsem je.

Nevěděl jsem, jak by ostatní uživatelé schopností reagovali, když by to slyšeli, ale já si myslel, že lov wyvernů v kaňonu Antelope byl příjemný. Žádný wyvern se naší družiny nedokázal ani dotknout a z prodeje jsme měli obrovskou sumu peněz i poté, co jsme si to rozdělili na čtyři díly. Soutěžit s Leonem Pepperem byla také zábava. Kromě těch pohledů závisti a žárlivosti, co se na nás upíraly, tu nebyl žádný problém.

Ale jak Leon Pepper řekl, když jsme se poprvé setkali, počet wyvernů v kaňonu se den ode dne zvyšoval. Wyverni, co unikli ze svého hnízda, se vraceli. Možná to bylo tím, že věděli, že by byli v nebezpečí, kdybychom toto místo pokořili, a tak útočili aktivněji.

„Tohle je dobré znamení.” Pepper otáčel kolem prstu pistolí, co vždycky nosil s sebou, a zamumlal: „To znamená, že brzy narazíme na bosse.”

„Boss... Těším se na něj.”

„Chceš se vsadit, kdo ho zabije, TK?”

„Řekl jsem ti, abys mi neříkal TK... Ale jasně, vsaďme se.”

„Je to boss Plošné kobky řádu S. Hřbitov nad jezerem byl nebezpečný, takže si tentokrát dávej větší pozor.”

Když jsme já a Pepper napůl žertem diskutovali o sázení, Hwaya to okomentovala znaveným hlasem. Samozřejmě jsem nezapomněl na to, co se stalo ve Windermere. Obzvláště Hwayu to překvapilo a bála se o mě. Nemyslel jsem si, že by mě Pepper srazil do tlamy bosse, ale zdálo se, že Hwaya se obávala toho boje s bossem obecně. Ale já a moji společníci jsme byli až příliš silní na to, abychom se báli bosse Plošné kobky řádu S. Ačkoli bych neměl polevit v pozornosti, nebylo by moc dobré být příliš konzervativní.

„Neboj se, Hwayo. Tentokrát máme spolehlivé společníky.”

„To naznačuješ, že jsem nebyla spolehlivá?”

„Očividně tím myslím i tebe, ale posledně jsi do toho nemohla zasáhnout.”

„Zlepšil ses akorát v mluvení.”

Hwaya trucovala a naklonila svou sklínku s alkoholem. Od chvíle, co jsme se šli s Pepperem poprvé napít, jsme se s Hwayou často vykradli ven, když Ludia a YeEun usnuly, abychom si s Pepperem dali sklínku. Ačkoli to víc bylo tak, že se k nám Pepper připojil, když jsme pili jen my dva o samotě.

„Vy dva spolu chodíte?” zeptal se Pepper najednou.

Když se mi překvapením doširoka rozevřely oči, dodal: „Myslel jsem si, že chodíš s tou blonďatou slečnou, ale vypadal jsi celkem lhostejně. A v tom případě byla další nejlepší kandidátkou Ohnivá čarodějka.”

„Zaprvé ta blonďatá slečna, o které mluvíš, je moje kamarádka. Jen se na mě přehnaně upíná.”

Jednoho dne ji budu muset přimět, aby se na mě přestala tak tisknout. Ačkoli teď by to bylo těžké.

Po mém namítnutí Hwaya dodala: „TK a já jsme pro teď také přátele. Ale nevím, co nám budoucnost přinese.”

„Hahaha!”

Pepper se rozesmál a já jsem zíral kvůli Hwayině podivné odpovědi. Ale Hwaya prostě jen pokrčila rameny a pokračovala:

„Copak takové nejsou všechny vztahy muže a ženy? Jsi hodný kluk a momentálně s nikým nechodíš. A já jsem náhodou nesmírně hodná holka a také jsem nezadaná. Takže pokud na tebe jednou najednou skočím, nemůžeš nic říct.”

„Myslím, že na té tvé logice je něco špatně, ale prozatím se budu snažit se vyhnout tomu, abychom spolu byli o samotě. Ještě nějakou chvíli si chci užít svoje randění s netvory, takže nemám v plánu si sehnat přítelkyni.”

„Hahahaha! Vy dva jste až moc vtipní!”

Jak se Pepper smál, tleskal. Ale já jsem se s ním smát nemohl. Vůbec to nevypadalo, že by Hwaya žertovala. Prozatím jsem ji žertem odmítl.

Pomyslel bych si: „Proč by mě Hwaya měla ráda?!” Ale už jsem měl precedent s Lorettou a YeEun. Agh, zatraceně, všechno tohle bylo kvůli tomu, že jsem byl Hrdina! Rozhodně! Možná že i běsnění netvorů, zhoršování globálního oteplování, neustálé zuření válek po celém světě a praskání vyschlé země bylo také kvůli tomu, že jsem byl Hrdina!

Týden poté, co jsme přišli do Arizony, wyverni najednou zesílili.

„Ach, tenhle fenomén jsem už viděl.”

„Ach, jaká náhoda. Já taky.”

Když jsem se pomocí ledových schodů vrátil do helikoptéry, pomyslel jsem na wyverny, co jsem zrovna zabil. Wyvernové dřív umírali po jediné ráně Hřmící bouří, ale tentokrát jsem musel udeřit dva až třikrát, abych wyverna jen stěží zabil.

Nadechl jsem se a pak jsem zamumlal: „Ale stejně zesílili až moc. Dřív nedokázali nijak dlouho vystát tvůj plamen, Hwayo.”

„Slyšela jsem, že čím jsou netvoři silnější, tím je silnější i boss. YeEun, možná...”

„Nemůžu bojovat s bossem?”

„Možná.”

YeEun byla přesně na stejném levelu jako wyverni. Ačkoli se jí dařilo zabít posílené wyverny, pokud byl boss silnější, než jsme si mysleli, pro vlastní bezpečí ji budeme muset stáhnout z boje. Byli jsme tu, abychom wyverny lovili bezpečně a ne abychom riskovali životy.

„Ale já ti chci pomoct, Shine...”

„Za to ti děkuju.”

„T-tak mi dáš pusu?”

„Ne.”

„To byla až příliš rychlá odpověď...!”

V celém kaňonu Antelope bylo velké napětí. A pak jeden uživatel schopností bojoval s wyvernem, aniž by řádně zhodnotil jeho sílu, a zemřel. Jelikož v tomto kaňonu nebyl nikdo, kdo by byl slabší než řád S, i ten, co zemřel, byl v řádu S. Atmosféra v kaňonu byla ještě pochmurnější. Ani Pepper se nemohl jen tak smát a užívat si.

Dva dny po tom úmrtí se spustil těžký liják. Jelikož jsme nemohli ustat v aktivitách jen kvůli dešti, nastoupili jsme do své bojové helikoptéry, co byla za deště naprosto v pořádku, a vyrazili jsme lovit wyverny. Ludia byla celý den nervózní a když helikoptéra vzlétla, zatahala mě za rukáv a zamumlala: „Shine, vážně se cítím podivně nervózní.”

Po pravdě řečeno to byla dokonalá atmosféra k nervozitě. Někdo zemřel, wyverni zesílili a dneska hustě pršelo. Pršelo tak moc, že bylo těžké něco vidět.

Odpověděl jsem: „Neboj se, určitě se objeví boss.”

„Co to znamená?!”

„Co myslíš tím, co to znamená? Copak nevidíš tu mocnou manu, co v dálce zuří?”

Zanedlouho poté, co jsem to řekl, pilot zaječel. Z hloubi kaňonu vyletěl wyvern podobný draku, co byl dvakrát větší než normální wyverni. Jak jsem si myslel, vážně se dneska objevil!

A pak YeEun, co s největší pravděpodobností toho bosse také cítila, najednou zvedla hlavu.

[Shine, je to divné.]

[Co je divné?]

[Nevím, jak to popsat... Ale je tu něco víc.]

Po jejích slovech jsem se zamračil. A v té chvíli se ve vzduchu najednou objevil obrovský drak.

| Došlo k Akčnímu nájezdu! Akční nájezd řádu SS+ pro 100 lidí Plamenný drak. Protože jsi v lokaci bosse nájezdu, budeš nucen se účastnit! |
-----------------------------------------------

~ Aneb pokud je šance, že se něco pokazí, tak se to pokazí. I se vším dalším, co se pokazit nemělo. ~

 


5 komentářů:

  1. Že by měl Shin trochu toho Lorenova štěstí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Napadlo mě to samé. :D Děkuji za překlad. :)

      Vymazat
  2. Tak naschvál kolik kapitol to bude trvat 🤣 doufám že z toho dostane úža vec🤣 a nebo dalšího boha?🤣 Nebo obojí 🤣 ještě mě napadá nevím jak je na tom jeho kroceni, ale mohl by zkrotit 🤣 pak jen loretou Miláčku pořídil jsem nám nového domácího mazlíčka 🤣

    OdpovědětVymazat
  3. ďakujem, až dnes som sa dostal k PC (od rána ma trasie - abstinenčné príznaky) a už je to OK.

    OdpovědětVymazat
  4. děkuji za překlady :),
    Tracker: to by nebylo vůbec špatný 😂 ke 3 elementálům a siréně přidat ještě draka 😂😂

    OdpovědětVymazat